Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

Administratienet is de naam waaronder de samenwerkende fondsen met de werkgevers in de bedrijfstak Bouw communiceren

Welkom bij Administratienet voor de afbouwsector

Zoals aangekondigd gaat u vanaf 2017 uw loon- en premiegegevens aanleveren aan APG.  In februari doet u dat voor de eerste keer over januari 2017. Omdat de manier van aanleveren nieuw is voor u, helpen wij u graag bij deze eerste levering. Daarom hebben wij de aandachtspunten voor de eerste levering voor u op een rijtje gezet.

 

Alles over PRINS

Voor de nieuwe manier van pensioenaangifte doen, hebben wij alles voor u op een speciale PRINS-site gezet. Hier vindt u de PRINS-site. Heeft u specifieke vragen over PRINS voor afbouwbedrijven? Bekijk dan de veelgestelde vragen

Aanleveren gegevens met terugwerkende kracht

Lees meer over het aanleveren van gegevens met terugwerkende kracht voor de afbouwsector.

Veelgestelde vragen  

Bekijk hier de veelgestelde vragen en antwoorden over PRINS. Heeft u specifieke vragen voor de afbouwsector, dan kunt u de veelgestelde vragen voor afbouwbedrijven bekijken. Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Handleidingen

Op de pagina handleidingen vindt u alle beschikbare handleidingen voor het gebruik van de nieuwe Selfservice Werkgevers Portal (SWP). U kunt inloggen op deze portal via https://pensioenaangifte.apg.nl. 
 
 

Lees hier meer informatie over de premiebetaling in 2017