Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

PRINS

Premiefactuur en premiebetaling

Na acceptatie en verwerking van uw Levering Premie en Gegevens (LPG) ontvangt u per e-mail de premiefactuur.
 

Belangrijke rol contactpersoon financiele administratie

De premiefactuur wordt verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons staat geregistreerd bij de financiële administratie in de Selfservice Werkgevers Portal. Controleer dus wie u heeft geregistreerd als de contactpersoon voor de financiële administratie in de portal. Hier vindt u de handleiding voor het controleren van uw gegevens.
 

Premiebetaling op twee manieren

U kunt de premiefacturen via automatische incasso of via overschrijving betalen.
 
1.    Betalen via automatische incasso
U betaalt de premiefactuur het eenvoudigst via automatische incasso. Met automatische incasso betaalt u tijdig en voorkomt u aanmaningskosten, wettelijke rente en incassokosten. De premies worden dan van uw rekening afgeschreven.
Bij automatische incasso vermelden wij een mandaat ID in de betaalomschrijving. Hiermee zorgen we voor een veilige verwerking van uw betaling. Als u niet akkoord bent met de afschrijving neemt u contact op met uw bank en vermeldt u dit ID.
 
Let op! De premiefactuur wordt alleen geïncasseerd als deze voortkomt uit uw levering van premie en gegevens (LPG). Als er sprake is van een opgelegde factuur of rentefactuur, dan dient u deze bedragen zelf handmatig over te maken. Op de factuur vindt u het betaalkenmerk dat u bij uw betaling moet vermelden.
 
2.    Betalen via overschrijving
Betaalt u niet via automatische incasso, dan ontvangt u standaard van ons een factuur met daarop het verschuldigde premiebedrag en het betalingskenmerk dat u bij overboeking moet vermelden. Zorg ervoor dat u het betalingskenmerk correct overneemt, anders kan uw premiebetaling niet automatisch verwerkt worden.
 

Rekeningnummer

 
Premiebetaling voor inkomstenperiodes vanaf 2016
NL12ABNA0481700307
Stichting Derdengelden Cordares inz. St. Derdengelden APG inz. Bouw
Amsterdam
 
Premiebetaling voor inkomstenperiodes tot en met 2015
NL53ABNA0482158670
Stichting Derdengelden Cordares
Amsterdam
 
 


Hebt u vragen of hebt u hulp nodig?

Bekijk onze vraag en antwoordpagina of neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.