Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud

Administratienet is de naam waaronder de samenwerkende fondsen met de werkgevers in de bedrijfstak Bouw communiceren

Uitbetaling saldo Dagen (D) en Vakantietoeslag (VT) in mei (23-04-2019)

Uw werknemer ontvangt de jaarlijkse betaling van het saldo Dagen en Vakantietoeslag uiterlijk 17 mei 2019 op het rekeningnummer zoals dat bij ons bekend is.
Daarom is het belangrijk dat wij het juiste rekeningnummer weten. Uw werknemer kan dit controleren via Mijn Tijdsparen of de TSF app. 

Wil uw werknemer de uitbetalingen op een ander rekeningnummer ontvangen? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 5 mei 2019 een e-mail met het juiste IBAN op administratie@tijdspaarfondsbouw.nl onder vermelding van het registratienummer, en de volledige IBAN. Hiervan ontvangt hij per post een bevestiging. 

Saldo Duurzame Inzetbaarheid (DI) en Spaaruren (SU) niet automatisch uitbetaald
Het saldo Duurzame Inzetbaarheid en Spaaruren ontvangt uw werknemer niet automatisch. Deze saldo’s kan hij tussentijds laten uitbetalen.

Tussentijdse uitbetaling DI en SU
  • Valt uw werknemer onder de cao Bouw? Dan vraagt hij een tussentijdse uitbetaling aan bij de vakbond. 
  • UTA-werknemers die vrijwillig aan het Tijdspaarfonds deelnemen kunnen dit zelf regelen via Mijn Tijdsparen of de TSF app. 
Heeft u een vraag?
Bel naar de Werkgeversdesk via 020 583 70 70. De werkgeversdesk is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. ​Mailen kan ook naar werkgevers@tijdspaarfondsbouw.nl​
Wij helpen u graag.

​​